Fort Monroe Authority

Board Meeting Agenda—August 23, 2010

Bay Breeze Community Center, Fenwick Drive, Fort Monroe, Virginia

PUBLIC MEETING: PLEASE POST

1:00 PM	Opening Remarks and Introductions – Bill Armbruster, Executive Director (10 minutes)
1:10 PM	Legal Instructions – Steve Owens, OAG (10 minutes) Election of Chairman pro tempore Appointment of Nominating Committee
1:20 PM	[Break for Nominating Committee meeting] (20 minutes)
1:40PM	Recommendations of Nominating Committee – Chairman of Nominating Committee (5 minutes)
1:45 PM	Election of Officers (5 minutes)
1:50PM	Roll Call – Secretary or Assistant Secretary of the Board Approval of the Minutes from June 24, 2010 meeting - Secretary or Assistant Secretary of the Board - ACTION ITEM
1:55PM	Financial Report – John Hutcheson, Director of Operations (10 minutes) Year to date Financials OEA Grant extension status update
2:05PM	Executive Director Remarks – Bill Armbruster, Executive Director (15 minutes)
2:20PM	Army Update – Colonel Reyes (10 minutes)
2:30PM	Legal Update – Steve Owens, OAG (15 minutes) Executive Director Resolution - ACTION ITEM Amended PPEA Guidelines -ACTION ITEM Amended By-Laws -ACTION ITEM D & O Resolution-ACTION ITEM VRS Benefit Resolution tabled from previous meeting
2:45PM	Environmental Cleanup Update - Rick Weeks, Virginia Department of Environmental Quality and Julie Carver, Matrix Design Group, Inc. (10 minutes)
2:55PM	Public Programs Update – Scott Enter, Director of Public Programs (10 minutes)
3:05PM	Heritage Assets Update – Cherilyn Widell, Director of Heritage Assets (10 minutes)
3:15PM 3:25PM	Public Comment (10 minutes) Adjournment