Board Meeting Agenda—November 18, 2010

Bay Breeze Community Center, Fenwick Drive, Fort Monroe, Virginia

PUBLIC MEETING: PLEASE POST

| 1:00 PM | Call to Order and Opening Comments- Terrie Suit, Chairman (5 minutes) |
|----------------|---|
| 1:05 PM | Roll Call–Nia Lissimore, Assistant Secretary (5 minutes) |
| 1:10 PM | Approval of Minutes from the August 23, 2010 Meeting and October 21, 2010 Workshop–Chairman Terrie Suit (5 minutes) |
| 1:15PM | Public Comment (10 minutes) |
| 1:25PM | Legal Matters- Steve Owens, Office of the Attorney General (20 minutes) |
| 1:45 PM | Executive Director Remarks - Bill Armbruster, Executive Director (10 minutes) |
| 1:55 PM | Financial Report-John Hutcheson, Director Operations (20 minutes) Year to date financials Revised FY2011 Budget - ACTION ITEM FY2010 Audit Procurement Policy - ACTION ITEM |
| 2:15 PM | Park Service Task Force Report- Cherilyn Widell and David Dutton, Dutton & Associates (20 minutes) |
| 2:35 PM | Reports and Briefings ➢ Army Environmental Report- Rob Reali, Army Base Environmental Coordinator (10 minutes) ➢ Real Estate - Jerry Moore, Director of Real Estate (10 minutes) |
| 2:55 PM | Economic Model Update - David Shiver, Bay Area Economics (25 minutes) |
| 3:20 PM | Design Standards Update – Cherilyn Widell, Director of Heritage Assets (10 minutes) |
| 3:30 PM | City of Hampton Utility/Infrastructure Report - Bill Armbruster, Steve Owens and Mary Bunting, Hampton City Manager (20 minutes) |
| 3:50 PM | Public Comment (10 minutes) |
| 4:00 PM | Adjournment |
| | |

Next Meeting: January 6th, 2011, Bay Breeze Community Center